Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Inactive Usim Thread

Problems / Issues Forum in Issues Section


Whats this mean I cant do anything?...
  1. #1
    Ashey is offline 2G Mobile Phone
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    38

    Default Inactive Usim

    Whats this mean I cant do anything?

  2. #2
    Mauller is offline Landline Phone
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4

    Default Re: Inactive Usim

    Means your sims been disabled/disconected by the network but check it in another phone to make sure otherwise you probably have a faulty handset or no reception for that perticular network in your area

  3. #3
    Ashey is offline 2G Mobile Phone
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    38

    Default Re: Inactive Usim

    Never had a problem with it until now. It better not be a fault

  4. #4
    Ashey is offline 2G Mobile Phone
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    38

    Default Re: Inactive Usim



    In case anyone was worried it is working

  5. #5
    robshchan is offline Landline Phone
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7

    Default Re: Inactive Usim

    have this inactive usim problem too
    it goes away like after switching it off and back on again
    but the thing that pissing me off is that this appear on my screen like at least five times a day
    this is actually my second viewty
    it is because of this same problem i got an exchange from phone4u
    but the problem still persist
    dunno if its the reception, was in london central and still experiencing the problem
    called my network orange and they dont know damn thing bout it
    i got ppl complaining they cant get me on my mobile
    tried the sim card on my old W800 it works perfectly
    wot the f**k is wrong with my viewty

  6. #6
    Eambo is offline Site Team
    Sponsor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    237

    Default Re: Inactive Usim

    Quote Originally Posted by robshchan
    have this inactive usim problem too
    it goes away like after switching it off and back on again
    but the thing that pissing me off is that this appear on my screen like at least five times a day
    this is actually my second viewty
    it is because of this same problem i got an exchange from phone4u
    but the problem still persist
    dunno if its the reception, was in london central and still experiencing the problem
    called my network orange and they dont know damn thing bout it
    i got ppl complaining they cant get me on my mobile
    tried the sim card on my old W800 it works perfectly
    wot the f**k is wrong with my viewty
    Open it up and just make sure it's securely in the slot okay, and pushed in as far as it can go. Might be some connectors aren't touching properly?

  7. #7
    robshchan is offline Landline Phone
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7

    Default Re: Inactive Usim

    Quote Originally Posted by Eambo
    Quote Originally Posted by robshchan
    have this inactive usim problem too
    it goes away like after switching it off and back on again
    but the thing that pissing me off is that this appear on my screen like at least five times a day
    this is actually my second viewty
    it is because of this same problem i got an exchange from phone4u
    but the problem still persist
    dunno if its the reception, was in london central and still experiencing the problem
    called my network orange and they dont know damn thing bout it
    i got ppl complaining they cant get me on my mobile
    tried the sim card on my old W800 it works perfectly
    wot the f**k is wrong with my viewty
    Open it up and just make sure it's securely in the slot okay, and pushed in as far as it can go. Might be some connectors aren't touching properly?
    tried stuff like that man
    doesnt work
    it was just 30min ago
    after i just finished a phonecall it pops up the inactive usim
    hope orange is gonna reply to me on this matter

  8. #8
    robshchan is offline Landline Phone
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7

    Default Re: Inactive Usim

    ok i have started a question on yahoo answers
    here are some results if u like

    http://uk.answers.yahoo.com/question/;_ ... 949AAskxMT

  9. #9
    Strawbs's Avatar
    Strawbs is offline Site Team
    Sponsor
    Points: 23,146, Level: 22
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 2,104
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassVeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    669
    Points
    23,146
    Level
    22

    Default Re: Inactive Usim

    Quote Originally Posted by Ashey
    Never had a problem with it until now. It better not be a fault
    I had this when I first got my phone & thought the network had cut me off! I took it out and gave the contact side a clean on my denims! it hasn't happened again since.

    it's probably just a combination of grime on the sim card and the Viewty contacts being a little low slung.

  10. #10
    Ashey is offline 2G Mobile Phone
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    38

    Default Re: Inactive Usim

    Yeah I switched it off and took out the sim card for a little while. When I put it back in it worked fine.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
facebook twitter googleplus stumbleupon RSS
stumbleupon